Sådan undgår du kolde tæer i skistøvlerne!

Casper_ski_17

 

 

Nogle mennesker fryser altid på fødderne, men der er alligevel nogle ting du kan gøre for at sikre varmere fødder hos dig selv og dine børn, når I er på ski. Er du en totalt frossenpind, kan det være du skal springe direkte til tip nummer 10. SNYDETRICKET over dem alle!

 

IMG_5565

  1. Vælg skistøvler i den rigtige størrelse (Tip: tag inderstøvlen ud og mærk om støvlerne passer dit barn)
  2. Spænd ikke skistøvlerne så stramt at de lukker af for blodomløbet.
  3. Vælg strømper, som er beregnet til ski eller strømper af ren uld uden mønster.
  4. Tag altid kun ÉT par strømper på. Flere par gør fødderne mere kolde.
  5. Skift strømper (evt. også midt på dagen). Fugtige eller beskidte strømper varmer dårligt. (Det er hurtigt lige at håndvaske dem om aftenen og smide dem på gulvvarmen. Så er de klar til næste dag.)
  6. Fugtige støvler = kolde tæer. Ofte startes dagen med varme fødder, som giver fugtige skistøvler. Sorg altid for at tørre skistøvlerne over natten, så du ikke starter dagen i fugtige støvler. Hvis ikke du har en blæser der er beregnet til at tørre skistøvler, så tag inderstøvlerne ud og stil dem på gulvvarmen over natten.
  7. Tag skistøvlerne på som det sidste! Det er varmt med skitøj på indenfor. Send børnene ud, så snart de har støvlerne på, så minimerer du risikoen for alt for varme fødder fra starten og dermed fugtige og kolde støvler senere.
  8. Vrik med tæerne når I sidder i liften. Det er med til at forebygge kolde tæer.
  9. Klæd dig og dine børn godt på. Er I varme på kroppen, fryser tæerne mindre.
  10. Investér i ‘Gulvvarme’ i skistøvlerne – SNYDETRICK nummer 1 – køb såler med tilhørende batterier, så har du altid varme tæer – hvis altså du husker at lade batterierne op om aftenen! :)

 

 

IMG_5841