Solheisen – et sted hvor vi lader op

IMG_0132

Leder du efter flotte naturoplevelser, perfekt preppede skibakker, fuldkommen ro og masser af plads til store fede carvingsving, er Solheisen helt sikkert noget for dig.IMG_0046

I disse uger, er jeg afsted på ski med min kæreste og vores lille datter på 15 mdr. Med sådan en vildbasse, er det godt at have en lang ferie, så vi undgår stress og bare kan nyde at være afsted…. Og naturligvis også nyde at kunne komme en masse på ski. Det er vi heldigvis begge to (og forhåbentlig 3 om noget tid) vilde med :)

Netop nu er vi i Norge i Solheisen. Et lille skicenter med kun 3 træklifter beliggende 15 km udenfor Hemsedal. Solheisen har svært ved at konkurrerer med Hemsedal, hvis man udelukkende kigger på antal lifter, pister, cafétilbud, højdemeter og mange våger sig aldrig herud, fordi de ikke kender til Solheisens hemmeligheder. Der er god plads i Solheisen, så jeg tør godt dele nogle af stedets hemmeligheder med jer :)

  • Solen skinner næsten altid!
  • Solheisen har verdens bedste blå piste.
  • Selv flere dage efter et godt snevejr, kan man finde udrørte steder i skoven.
  • Udsigten over Grøndalen er formidabel og stilheden vidunderlig.
  • Ski in/out er for fedt! Vi bor 2 meter ved siden af liften :)
  • Vi har anlægget næsten for os selv (privat skicenter – hvor får du lige det henne??)

IMG_5656

I hverdagen er der masser af plads på bakken i Solheisen og skiglæden var stor, da jeg i morges igen satte første spor i verdens bedste blå bakke :)IMG_5553

Solheisen er lidt et sne og solfyldt åndehul. Et sted vi lader op, nyder roen, alt imens vi står på ski. Så når vi, som så ofte bliver spurgt, hvorfor vi ikke hellere vil være på et større sted med stolelift og et utal af pister, ja – så så er det fordi vi her lader op med ro, sol og formidabel skiløb. Godt vi har endnu en uge, inden vi vender hjemad.